30-05-2015 1ste MTB Night Cityrace Peer

Voor aankondigingen, uitslagen en het voor- en nabespreken van wedstrijden.
Plaats reactie
Connie
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Berichten: 406
Lid geworden op: ma 8 maart 2010, 14:42
Contacteer:

di 5 mei 2015, 09:42

Op zaterdagavond 30 mei, in Peer (BE), 35 km ten zuiden van Eindhoven. De eerste editie van de MTB Night Cityrace Peer. Bekijk alle info hier:
http://www.conniesinteurfotografie.com/ ... race-peer/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ik heb alles even op mijn website verzameld aangezien ze zelf grotendeels ruchtbaarheid geven aan het evenement via facebook (zie https://www.facebook.com/mtbcitynightrace?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;), maar nog niet iedereen zit op facebook.

Het is een streetrace die in Eliminatorstyle gereden wordt. Bekend vanuit het BMX-en, voor mij ook nieuw...

De track is 1000 meter lang en ze hebben er water, sneeuw, kasseien, grind en houten hindernissen in verwerkt. Vraag me niet hoe, we zullen het zien! :-q

Voor meer info is de organisatie bereikbaar op fpr.mtb@gmail.com

Ik ben er in ieder geval bij om overal zo mooi mogelijke foto's van te maken!
Groetjes,
Connie
http://www.conniesinteurfotografie.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
FPR leopold
Mountainbiker
Mountainbiker
Berichten: 1
Lid geworden op: wo 6 mei 2015, 22:23

wo 6 mei 2015, 23:09

wij starten id in Peer België een heuse MTB City Night Race, wordt verreden in de vorm van Eliminator (dwz telkens nemen max 4 rijders het tegen elkaar op om als snelste de finish te halen van de 1000m track, er worden 3 heats per categorie gedaan om zo de plaatsen in de finales te kennen ipv quallificatietijdrit)
er zijn 4 jeugd categorieën (U13, U15, U17 & U19) plus Elites (18-29), Masters (30+) en Dames (18+)
de track is 1000m lang, dit kadert las shorttrack, senastie verzekerd! na de start draaien de rijders de sneeuw in!, vervolgens kasseien en kiezelparking, stukje klinkers en dan weer kasseien om vervolgens door een waterbak te gaan en daarna door bak met boomschors om de banden wat droog te krijgen, op de rechte strook die volgt worden 4 attributen voorzien vervaardigd uit boomstammetjes, we blijven nog op de kasseien tot aan de oplegger waar doorheen gereden wordt, draaien terug en kunnen een sprint geven tot aan de finish!
track is in centrum van het stadje Peer België, eventuele combinatie met weekendverblijf in Centerparcs Erperheide Peer is mogelijk tegen een voordeeltarief! gelieve berichtje aan mij of mail; fpr.mtb@gmail.com
voorinschrijving ook mogelijk via dit mailadres, met vermelding naam, adres, geboortedatum, geslacht en wel of niet vergunninghouder (UCIcode mededelen dan aub)

mochten er nog vragen zijn mail gerust!
groetjes Leopold (voorzitter FPR offroadcyclingclub) en Dirk (secretaris FPR offroadcyclingclub)
Plaats reactie